Hjälp kaffenördar
Postat: lör 05 mar 2016, 10:15
Har fått en Gaggia Classic och lite fundersam hur allt fungerar. Det finns ju nästa för mycket på nätet så jag vet inte var man börjar.
Vad är silikon-plattan med ett litet hål vad är det för något? Som jag fattar det ska man plocka bort denna efter som den ger "fusk-crema" eller?
Vad är vanligaste problemet om det blir mycket lite crema och det smakar lite småbränt. Ganska mycket vatten kvar ovanför filtret då man plockar bort det. Är kaffet för grovmalt?
Tack!
Vad är silikon-plattan med ett litet hål vad är det för något? Som jag fattar det ska man plocka bort denna efter som den ger "fusk-crema" eller?
Vad är vanligaste problemet om det blir mycket lite crema och det smakar lite småbränt. Ganska mycket vatten kvar ovanför filtret då man plockar bort det. Är kaffet för grovmalt?
Tack!