Sida 1 av 1

Ny preamp.

Postat: fre 14 mar 2008, 09:27
av bootsy
Sorligt nog verkar min Sadowsky-preamp ha gått ur tiden. Å andra sidan har den tjänat mig gott, jag misstänker att jag var en av de första i Sverige som skaffade en, typ 92-93.
Jag har använt den till både el och kontra, och nu undrar jag om ni har några köptips på någonting annat nytt som skulle funka på samma sätt? Jag ska ju till USA om två veckor, så tips på det som finns där är extra uppskattat.

Eller så köper jag bara en ny Sadowsky?

Och vad tycker ni om Sansampen till kontra, är det bara knäppt?

Postat: fre 14 mar 2008, 21:38
av mickeriksson
Jag har haft min länge, inte så länge som du...men det enda jag kan säga är ju att du måste skaffa en ny...om det inte går att laga den.

Jag byter hellre fru än min Sadowsky.

Postat: fre 14 mar 2008, 21:41
av GurraG
Bild
[/img]

Postat: fre 14 mar 2008, 21:47
av Klopper
Kolla med Bo Hansén om han kan fixa den.
Finns på forumet alt. http://www.hansenaudio.se/

Postat: fre 14 mar 2008, 21:49
av mickeriksson
Jag har en David Gage Realist som jag kör genom Sadowskyn tillsammans med en KK Golden Trinity....allt in i en Acoustic Image Coda.
Klockrent, enda problemet är att trummorna läcker in om man ska ut i ett PA....går att skärma bord med ett notsäll eller nåt dock.

Inget av ovanstående matchar en Petit Chablis från La Chablisienne ihop med lite kokt torsk me ägg och persiljesås, föregången av en påskölsprovning....Oppigårds Easter Ale går vidare till European Easter Ale Contest.

Postat: fre 14 mar 2008, 22:04
av bootsy
Klopper skrev:Kolla med Bo Hansén om han kan fixa den.
Finns på forumet alt. http://www.hansenaudio.se/
Bra tips!

Iofs i Götet, men det gåt ju alltid att skicka grejerna.

Postat: fre 14 mar 2008, 22:06
av bootsy
mickeriksson skrev: Inget av ovanstående matchar en Petit Chablis från La Chablisienne ihop med lite kokt torsk me ägg och persiljesås, föregången av en påskölsprovning....Oppigårds Easter Ale går vidare till European Easter Ale Contest.
Låter gott!

Själv har jag precis provat Italienska viner för dyyyyyra pengar ihop med lufttorkad skinka och parmesan.