Billig kontra för ung nybörjare?

Annonser om kontrabasar och kontrabastillbehör, säljes och köpes

Billig kontra för ung nybörjare?

Inläggav Vanilla » ons 24 aug 2016, 19:08

Hej, min dotter har fått den fantastiska idén att hon bara måste börja spela kontra.
Finns det någon i södra Sverige som har en 5/8 eller 3/4 som duger att börja spela med det första året till en billig peng?

(bor utanför Malmö i en kommun med musikskola som inte har kontra, men har fått tag i en person som kan ge lite lektioner under förutsättning att vi har en bas...)

Alternativet är väl att beställa en billig från Thomann men får väldigt blandade reaktioner på det, allt från javisst, de är super för sitt pris till aldrig i livet att det duger, du måste upp in minst 15kkr klassen, eftersom hon redan spelar elbas o gitarr o vill göra en del annat så är det tyvärr uteslutet, skall ju även ha råd med lite lektioner...
Vanilla
Nykomling
 
Inlägg: 2
Blev medlem: ons 24 aug 2016, 19:00

Re: Billig kontra för ung nybörjare?

Inläggav Simon » fre 26 aug 2016, 00:20

Hej,

La upp den här annonsen för ett bra tag sedan nu, ingen som riktigt nappade. Men brydde mig heller inte särskilt mycket om att marknadsföra min annons heller. Har inte haft någon brådska med att sälja och trivs ganska bra med att ha den kvar. Förutom att jag använder den väldigt lite och egentligen inte riktigt har så gott om plats för den... :roll:

Kolla om det kan vara intressant, så ska jag tänka på saken en eller två vändor till. Finns i Malmö, skulle kanske behöva byta strängar och kan säkert vara lite prutbar om jag bestämmer mig för att sälja. Känns ju roligare om den spelas på mer, samtidigt gillar jag den ju och vem vet, jag kanske får mer användning för den i framtiden. Svårt det där... Bilderna i annonsen är ett par år gamla, kan ta nya vid tillfälle om så önskas. Går självklart bra att komma förbi och provspela om så vill. :vinkar:

viewtopic.php?f=33&t=74747

/Simon
Användarvisningsbild
Simon
Medlem+
 
Inlägg: 651
Blev medlem: sön 13 dec 2009, 18:04
Ort: Malmö


Återgå till Kontrabasar säljes/köpes

Vilka är online

Medlemmar online: Bing [Bot], CHKU, Google [Bot], Zyrran

cron