Gamla vs nya strängar. Video
Postat: lör 23 apr 2016, 21:20
Sveriges forum och mötesplats för basister
https://pratabas.se/
Tack!maxoges skrev:Dök på denna video idag.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NESxFONAHUE[/youtube]
För att killen han spelade in ville nog inte ha den sunkiga squierbasen på sin demo.funkys**t skrev:Varför i herrans namn byta till en annan bas när den var i mix?
Då är slutsatsen; Spela in med en bra bas, istället för en dålig.maxoges skrev:För att killen han spelade in ville nog inte ha den sunkiga squierbasen på sin demo.funkys**t skrev:Varför i herrans namn byta till en annan bas när den var i mix?
200071 skrev:Det blev till och med färg med nya strängar! Grymt!
Den bästa av sammanfattningar - resten av ditt inlägg är ett uttryck för din smak. Som uppenbarligen inte prioriterar öl.Roger Hedin skrev:smaken är som baken.
Nä. Rödtjut!Mr Spock skrev:Den bästa av sammanfattningar - resten av ditt inlägg är ett uttryck för din smak. Somm uppenbarligen inte prioriterar öl.Roger Hedin skrev:smaken är som baken.
Jamendåså!Roger Hedin skrev:Nä. Rödtjut!Mr Spock skrev:Den bästa av sammanfattningar - resten av ditt inlägg är ett uttryck för din smak. Som uppenbarligen inte prioriterar öl.Roger Hedin skrev:smaken är som baken.
Håller med.Roger Hedin skrev:Slutsatsen efter den här tråden är att PB anser att strängar inte ska prioriteras lika högt som öl, eller tar jag fel? Sen är frågan vilken öl man ska prioritera...
Naturligtvis är friska färska strängar i de flesta fall att föredra. Man kan alltid "skruva bort" det man inte vill höra, men det är svårare att skruva fram det som inte finns. Börjar sen nån prata "mojo" så är det ekvivalent med "bullshit". Jamerson hade låtit lika bra - troligtvis bättre - med nya strängar på sin bas. Det hänger inte på bakteriehärden...
Nä - smaken är som baken. Jag föredrar färska rena strängar. Liksom strumpor.