Efterlysning

Prata om allt som har med elbasar att göra
Användarvisningsbild
John Sane
Medlem+
Inlägg: 1307
Blev medlem: lör 09 apr 2011, 21:32

Efterlysning

Inlägg av John Sane » tis 29 maj 2018, 11:17

För många år sedan sålde jag en bas och jag har ångrat mig sedan dess. Det är nog den enda basen jag ångrar att jag har sålt och jag skulle jättegärna vilja köpa tillbaka den om den går att hitta.

Jag köpte den på MUG i Göteborg ca 1989 och jag sålde den i Göteborg, minns inte exakt var och när men jag gissar att den såldes på Bengans Audio & Musik på Stigbergstorget runt 1995-96 nån gång.

Basen är en svart Squier Precision Bass med lönnhals. Svart plektrumskydd och EMG-mick. Squier-loggan på huvudet är bortslipad. Om jag inte minns helt fel så är mitt personnummer inristat på halsplattan. När jag sålde den var en stor del av lacken på baksidan borta. Det började med ett litet märke i lacken och några månader senare hade lacken på halva baksidan lossnat så jag gissar att det inte är mycket lack kvar. Skulle inte förvåna mig om den är omlackad.

Känner någon igen det här så får ni jättegärna skriva en rad så jag kan kontakta ägaren och fråga om basen möjligtvis är till salu. Jag är nästan aldrig inne på Pratabas längre så maila helst till jk@elbaseriet.se
Senast ändrad av John Sane den lör okt 08, 2011 23:21, ändrad totalt 1 gång
bootsy skrev:Och Johannes, du har inte ens bäst basljud på Söder. Eller i närheten av Skanstull. Möjligen i kvarteren runt Blecktornskällaren.