EBS microbass II . di box. Endast använd några gånger.

Säljesannonser om tillbehör, effekter, strängar etc.
foofighter
Nykomling
Inlägg: 13
Blev medlem: sön 29 nov 2015, 00:38
Ort: Helsingborg

EBS microbass II . di box. Endast använd några gånger.

Inlägg av foofighter » tor 28 dec 2017, 02:23

EBS Microbass II
Typ: Analog tvåkanalig preamp-pedal för bas
Anslutningar: Input A&B, link, out, loop ut&in, XLR line, DC 9v, hörlurar
Strömförsörjning: 9v batteri, nätadapter eller EBS fantommatning. Åven 48v XLR fantommatning.
Storlek: 153x110x58mm

Användningsområdena är i det närmaste oändliga i EBS nya Microbass II. Preamp, övningsförstärkare, växla mellan olika basar, eq-pedal, mixer, linebox, distpedal är några exempel. De flesta kan användas samtidigt.

I grunden är detta en komplett förstärkare där eq-delen är delad i två kanaler med separata ingångar som också kan kombineras. Kontrollpanelen påminner mycket om EBS förstärkartoppar. Loopens mixkontroll är tillagd, på det sättet kan den här lilla lådan mer än de stora topparna.
Kontrollerna på A-kanalen är boost, bas och diskant. Boost är helt enkelt ingångsvolym. En knapp märkt enhance får diskantratten att sänka mellanregistret vid ökning (och vice versa). Med enhance blir diskantökning lite snällare och mer polerad i karaktären. Brightknappen ökar toppdiskanten med förvånande lite brusökning.
Kanal B bjuder på drive, edge och mellanregister med variabel frekvens. Drive är en distpedal som låter ganska grovkornigt morrande. Allt från knappt hörbar till tokdist är möjligt. Edge-ratten påverkar övre mellanregister och diskant. Här påverkas verkligen distkaraktären. Med ökad edge blir det grovkornigare och överstyrt, medan minskning ger en dovare karaktär.

säljer för: 2500 kr plus frakt ( Har swish)
Finns i margretetorp / Ängelholm
0702307149

Bild