Dethrone söker ny trummis (thrashdöds-mangel)

Annonsera efter musiker eller erbjud dina tjänster
Bullen
Medlem++
Inlägg: 5519
Blev medlem: mån 15 okt 2007, 14:26
Ort: Göteborg

Dethrone söker ny trummis (thrashdöds-mangel)

Inlägg av Bullen » lör 30 jul 2016, 17:27

Vår trummis har valt att hoppa av och vi söker någon som kan ta hans plats. Vi har släppt två album och är i nuläget signade på Massacre records. Har material till ett tredje album som vi vill börja arbeta med. Vi huserar i Värnamo och repar i snitt tre-fyra gånger i månaden. Ena gitarristen skriver nästan allt material som tabas ner och spelas in som en slask som sen skickas runt via dropbox, sen övar vi in det hemma och testar i replokalen. Alla har dock fria händer att komma med vilka förslag man vill och vi testar mycket ideér i replokalen men vi har valt att utgå från "färdiga" skelett av låtar istället för att stå och jamma fram material från grunden i replokalen.

Våra främsta influenser är thrash och döds av det brutalare slaget. The Crown, Defleshed, tidiga The Haunted, At the gates, Slayer, och annat bröligt mangel utan rensång och poprefränger.

Är du intresserad och vill provspela är det bara höra av sig, helst via vår facebook så att alla i bandet kan se det men ett PM till mig här på forumet funkar såklart också.

Lyssna på oss här:

" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/DethroneSWE/?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Dödsthrash från småland
http://www.facebook.com/DethroneSWE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dethroneswe.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;