Sida 1 av 1

Såld

Postat: ons 31 maj 2017, 19:58
av Hjalle
Hej, detta var min första bas som jag köpte för nåt år sen och började spela på. Kort därefter började locket sjunka in då basbjälken släppt lite. Jag stoppade in rundstav och kilade fast mellan locket och ryggen på basen vilket har hållit locket där det är men det har också sabbat ljudet då det inte kan vibrera och resonera som sig bör där inne så den är rätt svårspelad men det har funkat som övningsbas för mig. Jag har efter detta köpt en annan bas som jag spelar på och denna har stått hemma som övningsbas, nu har jag köpt en till kontra och då får denna gå.

Jag tänker att det kanske finns nån som vill prova på att reparera en bas men som inte vill göra det på ett för dyrt instrument om de går tokigt, eller nån som bara vill prova hur det är att lira kontra innan de spenderar mycket pengar.

Basen är helt i plywood och som sagt har basbjälken släppt delvis, det finns 2 riktigt fula lagningar på baksidan av basen och nån gång ser det ut som har huvudet varit av och sen lagats. Kika på bilderna:)

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Ja vill ha 1.500kr för den och det finns inget case till den, den finns på Hisingen i Göteborg.
Mvh Johan

Re: Billig halvtrasig :) kontra

Postat: tor 08 jun 2017, 10:15
av hitman
Detta låter intressant. "Låter", eftersom jag inte kan se bilderna på jobbet, pga någon säkerhetsinställning i Proxy/brandvägg. Så jag kikar ikväll.

Har kanske vägarna förbi "framsidan" i sommar, ifall basen finns kvar då.

Re: Billig halvtrasig :) kontra

Postat: sön 11 jun 2017, 18:20
av Hjalle
Du e välkommen:)!

Re: Billig halvtrasig :) kontra

Postat: tor 15 jun 2017, 18:02
av tunnan13
PM!

Re: Billig halvtrasig :) kontra

Postat: sön 18 jun 2017, 18:34
av Hjalle
Såld!