Sida 1 av 1

BSX Allegro, EUB, elkontra (SÅLD)

Postat: mån 21 okt 2019, 20:29
av Ljudfreak
Den här låter och spelar underbart. Ljudmässigt är den snäppet mer realistisk än Yamaha SLB200 och man kan justera stränghöjden på den här. Jag har inga bra ursäkter för att låta den stå längre, så den får gå.

Jag köpte den från Bassdirect och har inte gigat med den, så den är i fint skick. Stativet och en gigbag följer med. Man kan ta isär den och fästet för halsen är rejält i metall så allting faller på plats som det ska när man sätter ihop den igen.

Låter bättre än Yamaha SLB och har löstagbar hals. Till skillnad från Eminence RN, så kan man reglera halsvinkeln och stränghöjden. Best acoustic bass 2017 enligt Bass Guitar Magazine.

Tänker att 17000:- är ett högst rimligt pris här. Ny kostar den £2599 eller drygt 32000:- så det är en bra rabatt.

Basen finns på Värmdö och kan provspelas här. Att skicka den känns väl ambitiöst, så jag testar om det finns någon intressent i närheten.

Jag ska försöka svara på frågor om jag kan. Min egen tid räcker inte för den övning som är nödvändig, även om jag älskar ljudet av kontrabas.

Jag kan diskutera byten med gitarrer och basar, stärkare för både gitarr och bas, synthar, pelarhögtalare typ Bose eller instrument. Har du ett Wurlitzer/Rhodes kan det också vara intressant.

http://bassdirect.co.uk/bass_guitar_spe ... asses.html

https://youtu.be/UdRjnwbscZc


Bild

Bild

Bild

Bild

Bild